Desert strudel cu branza si zmeura

de Catalina L in Dulciuri, 3 Feb 2018 | 3552 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla dar cat de delicioasa.
Am facut-o cu branza de vaca de casa si am tresat foietajul pentru o prezentara frumoasa.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/strudel-cu-branza-si-zmeura.html

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 400 g de branza proaspata de vaci bine scursa.
  • 2 oua +1 galbenus de ou
  • 1 lingura de faina
  • 50 g de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 varf de sare
  • 200 g de zmeura proaspata sau congelata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu branza si zmeura:

Amestecati branza de vaci cu zaharurile. Adaugati ouale intregi treptat, sarea si faina. Amestecati.

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj.

Faceti un dreptunghi daca puteti, depuneti-l pe o hartie de copt.

Depuneti branza si fructele deasupra in mijloc.

Taiati benzi subtiri pe parti.

Ridicati fiecare banda si o dati peste umplutura, alternand fiecare parte.

Ungeti cu galbenusul de ou batut.

Dati la cuptorul incins la 200 ° C, pentru 20 de minute. 

Cand s-a racit, decorati cu zahar pudra si zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu branza si zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars