Dovlecei crocanti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2012 | 3414 vizualizari

 

Dovlecelul nu a fost niciodata mai bun...

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 250 ml. iaurt
  • 50 ml. ulei
  • pesmet
  • 50-70 gr. branza de capra (uscata/mai tare)
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Dovleceii se curata, se taie bastonase, se presara cu sare si ii lasam 5-10 minute (pentru a scoate apa din ei). 

Pesmetul se amesteca cu branza de capra razuita fin. Uleiul se incorporeaza in iaurt.

Dovleceii se sterg cu un servet, ii piperam si ii punem pe rand in iaurt apoi in pesmet cu branza. Ii asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Timp de coacere 30-35 minute. Dupa 15 minute se vor intoarce.

Mod de servire: calde sau reci cu sos de usturoi.

Sosul de usturoi: maioneza, usturoi pisat si putina apa.

Multumiri pentru reteta: Diamond Loves Cuisine, Alina, Laura Adamache

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

03.06.2012, 23:24

exact! un deliciu!!!

Laly 1

03.06.2012, 23:33

Ce deliciu

Zamfira 1

03.06.2012, 23:37

multumesc!!!! eu, am fost incantata de gust,,,este FOARTE BUN!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei crocanti cu susan la cuptor