Drob de miel

de Ghinnni in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 8561 vizualizari

 

Da!!!!!!..am reusit!!!!!...am facut drob de miel, reteta de Pasti!
Cum?
Inca ma mai intreb si eu!...;)

 

INGREDIENTE

  •  1 kg carne de miel (maruntaie de de miel - plamani, inima, ficat, rinichi);
  •  1 prapure;
  • 4 legaturi de ceapa verde;
  • 3 cepe uscate, medii;
  • 2 legaturi de marar proaspat; 
  • 2 legaturi de patrunjel proaspat; 
  • 9 oua;
  • 2 lingurite cu condiment pentru drob; 
  • 2 felii de paine alba;
  • sare;
  • piper. 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Te Pasti este obligatoriu sa prepari reteta de drob de miel ...

...spalam maruntaiele si le punem la fiert cu putina sare. Adaugam o ceapa pentru a mai lua din mirosul carnii...
...dupa ce prima apa da in clocot...schimbam apa...mai lasam la fiert aproximativ 40 de minute...
...intre timp ...pregatim restul ingredientelor:
1. punem 4 oua la fiert (aproximativ 5 minute)...
...decojim ouale si le punem deoparte...

2. tocam ceapa verde, mararul si patrunjelul...

3. pregatim prapurele: il spalam si il punem la scurs intr-o sita...

...cand carnea este fiarta...se ia de foc, se clateste si se pune la racit pentru 10 minute, apoi o tocam la masina impreuna cu 2 cepe uscate si 2 felii de paine alba...

...amestecam carnea cu legumele...

...separat...mixam 5 oua pe care le adaugam la compozitia principala...

...adaugam 2 lingurite cu condiment pentru drob...verificam de sare si piper...

...la final pregatim tava: o ungem cu putin ulei, asezam praporul (foarte bine scurs) si compozitia...

...cele 4 oua fierte sunt introduse in campozitie...

...finalizam drobul si il punem la cuptor pentru 45 de minute (temperatura medie)...

Sarbatori Luminate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Ghinnni 1

08.04.2010, 12:04

Dragele mele,
M-ati surprins cu urarile...nu m-am asteptat!
Sunteti super! DE VIS!

Cu drag...va pup cu drag

rivka 1

08.04.2010, 12:36

la multi ani ghinni

elena1988 1

15.02.2011, 18:57

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute