Dovlecei cu mujdei

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlecei
  • 5 oua
  • ulei
  • faina
  • piper
  • sare
  • 100 ml bere
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu mujdei:

Se aleg dovlecei de marime potrivita,se curata de coaja,se taie felii rotunde,nu prea subtiri,se sareaza se pune,piper,cimbru si dupa 20 minute se sterg bine cu un prosop.Se bat ouale bine,punem sare,piper,100 ml bere si faina cate putin ,pana obtinem o compozitie mai legata decat la clatite.Rondelele de dovlecel se trec prin compozitia obtinuta,se pun in tigaie in ulei incins.Se intorc pe ambele parti pentru a se rumeni bine.Se scot pe un platou ,punand peste ei usturoi pisat si (optional) verdeata tocat marunt.Dupa gust se poate adauga si smantana.Se servesc fierbinti.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane