Dovlecei cu mujdei

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2013 | 4148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovlecei
  • 5 oua
  • ulei
  • faina
  • piper
  • sare
  • 100 ml bere
  • 1 capatana usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu mujdei:

Se aleg dovlecei de marime potrivita,se curata de coaja,se taie felii rotunde,nu prea subtiri,se sareaza se pune,piper,cimbru si dupa 20 minute se sterg bine cu un prosop.Se bat ouale bine,punem sare,piper,100 ml bere si faina cate putin ,pana obtinem o compozitie mai legata decat la clatite.Rondelele de dovlecel se trec prin compozitia obtinuta,se pun in tigaie in ulei incins.Se intorc pe ambele parti pentru a se rumeni bine.Se scot pe un platou ,punand peste ei usturoi pisat si (optional) verdeata tocat marunt.Dupa gust se poate adauga si smantana.Se servesc fierbinti.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]