Dovlecei gratinati

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 4588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 dovlecei (cam 1 kg)
  • -1 rosie
  • -100 g sunca (eu am pus pastrama)
  • -100 g cascaval
  • -2 oua
  • -100 g smantana (merge si mai multa dar doar atat am avut)
  • -marar verde
  • -sare, piper
  • -ulei de masline
  • -pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare, nu mai mult de 5 minute dupa care se scurg.

Un vas termorezistent se unge cu ulei de masline si se presara pesmet. Se pun dovleceii bine scursi, sunca taiata cubulete, putin cascaval ras, feliile de rosii, marar, sare, piper, ouale batute, smantana si restul de cascaval.

Se pune tava in cuptor pentru 20-25 minute, pana se topeste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei gratinati