Dovlecei la borcan pentru iarna

de Merisor in Conserve, 24 Iun 2017 | 22048 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

24.06.2017, 10:47

Nu am pus niciodata dovlecei la borcan. Este o idee tare buna!

Merisor 1

24.06.2017, 11:17

Camelia, se păstrează foarte bine și se pot folosi fie la ciorbe, tocănițe, sau chiar la salata de vinete, scurși bine.

dantes 1

24.06.2017, 11:17

Interesant! trebuie sa incerc si eu

mena29 1

24.06.2017, 11:50

Foarte harnicuta, mama Meri!

RODIMUR 1

24.06.2017, 11:50

Eu am pus la congelator, anii trecuți...

Cris2711 1

24.06.2017, 11:53

Si mie imi plac dovleceii

miki_a 1

24.06.2017, 13:04

Ce idee bună!

Adi 1

24.06.2017, 13:27

Foarte buni!

Merisor 1

24.06.2017, 13:31

Mulțumesc, dragilor!

MotanLaOale 1

24.06.2017, 15:31

Bunica 1

24.06.2017, 17:03

O idee bună!

Rocsi 1

24.06.2017, 21:43

O idee foarte buna daca ai prea multi dovlecei si iti si plac!

Lau 1

25.06.2017, 08:24

merita incercata,anul acesta sau facut destui de multi in gradina

mirela0911 1

25.06.2017, 12:32

Buna idee!

Panacris 1

25.06.2017, 17:01

Super idee! Bravo Merișor!

oanapl 1

26.06.2017, 12:19

Ce idee buna!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 13:11

Oare se tin ? Merci pentru pont!

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:02

Nu m-am gandit niciodata la varianta asta...cred ca sunt grozavi iarna!

nuky 1

24.09.2017, 13:09

Spune-mi,te rog,ce inseamna ca le pui la cuptor?pe cate grade,gratarul jos,sus ,trebuie sa fiarba in cuptor?Cu stima,Violeta

nuky 1

24.09.2017, 18:07

Vad ca nu ai raspuns.I-am executat si i-am bagat la cuptor.Sper sa fie OK.

Merisor 1

24.09.2017, 21:03

Bună, Nuky! Nu am mai intrat și abia acum am văzut notificarea de la tine.
Deci, la cuptor pun borcanele în tavă, pe sertarul de jos, dacă sunt borcanele mai mari, sau la jumătate și la 180 de grade, pentru 5-6 minute.
Apoi îi las până a doua zi în cuptor.
Este de fapt echivalentul cu a înfășura borcanele în pături și a le lăsa acolo până se răcesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos tomat