Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

de elena001 in Mancaruri de post, 2 Mai 2013 | 4088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 capatana de usturoi
  • putin patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la gratar cu sos de usturoi:

Dovleceii se taie felii subtiri si se pun pe gratar. Usturoiul se da prin razatoarea mica. Se pune sare, ulei si patrunjelul tocat. Se unge fiecare felie de dovlecel cu sosul de usturoi.

Pofta buna

TIPS-URI

1

eu am avut cateva ciuperci si am adaugat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar, in sos de rosii