Dovlecei pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2012 | 4290 vizualizari

 

sursa bitza

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie

Batem ouale cu sare si piper, adaugam berea si faina (aluatul sa fie putin mai gros ca cel de la clatite). La final adaugam si patrunjelul tocat marunt,

Intr-o tigaie incalzim uleiul foarte bine,

Dovleceii uscati ii trecem prin aluat si se pun in uleiul incalzit. Ii intoarcem pe cealalta parte sa se faca.

Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu servetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]