Dovlecei pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 3398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • usturoi granule
  • oregano
  • 100 ml lapte
  • 3 dovlecei potriviti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii, le saram si lasam cca 15 minute.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam laptele si faina si amestecam bine (sa iasa un aluat potrivit mai subtire ca smantana)

Incalzim uleiul in tigaie si trecem dovleceii prin compozitie dupa care asezam in tigaie,

Ii prajim pe ambele parti dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.09.2012, 22:07

Imi plac!

adry88 1

08.09.2012, 11:17

purliv 1

16.09.2013, 20:03

si usturoiul granule, oregano?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval ras