Dovlecei pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 12625 vizualizari

 

Oricine stie sa faca dovlecei pane, insa mie imi plac atat de mult incat in vara, la doua trei zile faceam cate o portie. Desi recunos, atata prajeala nu e sanatoasa...am incercat si varianta in cuptor dar nu mi-au placut.
N-am sa dau cantitati, ingredientele sunt orientative.

 

INGREDIENTE

  • -dovlecei
  • -oua
  • -faina
  • -sare, piper
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele de aproximativ 0.5 cm, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se inmoaie putin. Apoi se dau prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei si se servesc cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]