Dovlecei pane

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 35072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel marisor
  • 4 oua
  • sare, piper dupa gust
  • faina (6-7 linguri)
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il feliem subtire.

Punem sare peste feliile de dovlecel si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, o jumatate de ora.

Ouale se mixeaza cu faina si condimentele pana obtinem o compozitie de consistenta aluatului pentru clatite.

Punem o tingaie cu putin ulei la incins, trecem feliile de dovlecel prin amestecul de ou cu faina si le prajim la foc mare pe ambele parti.

Se pot servi calde si reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.09.2013, 20:37

Foarte buni sunt si mult imi plac

Lia_ 1

30.09.2013, 06:51

f frumusei
eu nu ma omor dupa dovlecei dar pane sau in zacusca mi-au placut

bianca92 1

14.10.2013, 21:09

Preferatii lui tata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]