Dovlecei scăzuţi – Multicooker

de madi_marin in Mancaruri de legume, 23 Mai 2014 | 8247 vizualizari

 

Cea de-a patra reţetă este cu dovlecei. Simplă, gustoasă şi rapidă!

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mărar proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei scăzuţi – Multicooker:

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se setează aparatul pe funcţia FRY. Când s-a încins, se adaugă ceapa şi usturoiul tocate mărunt şi se călesc pentru câteva minute. Se adaugă şi dovleceii tăiaţi în două pe lung, apoi bucăţi. Se selectează programul BOIL , se toarnă apă sau supă de legume cât să nu acopere complet legumele , apoi se lasă să fiarbă totul pentru 20 de minute.

După acest timp se adaugă pasta de tomate, sare şi piper şi se mai lasă încă 10 minute, ca să scadă şi să se îngroaşe sosul.

La sfârşit se adaugă mărar proaspăt tocat.

Mâncărica se poate servi şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei scăzuţi – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]