Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto

de Catalina L in Mancaruri de legume, 9 Oct 2020 | 1940 vizualizari

 

O reteta rapida de facut si tare gusoasa. Am facut-o seara cand am intrat de la serviciu cu ce aveam prin frigider.   https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/dovlecei-sotati-cu-pancetta-si-sos.html  

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel bio
  • 1 lingura buna de sos pesto
  • 1 rosie
  • 2 linguri ulei
  • 6 felii subtiri de pancetta
  • sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto:

Spalati si taiati capetele dovlecelului. Taiati-l in demi-rondele fine (am lasat coaja caci era bio). Incalziti uleiul intr-o tigaie. Reveniti dovleceii impreuna cu sosul pesto. Puneti piper, boia de ardei (atentie la sare caci sosul pesto este deja sarat). Puneti rosia taiata bucati si sautati impreuna 5 minute. Puneti feliile de pancetta si reveniti inca 2-3 minute. Serviti-i calduti cu paine completa sau fierbinti cu mamaliga daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei sotati cu pancetta si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi