Vinete Evantai

de amalia01 in Mancaruri de legume, 27 Mar 2016 | 4640 vizualizari

 

Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei. 
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si, desi nu are ...inca!...in gradina, nu mi-a fost usor sa o pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete potrivit de mari
  • bacon
  • cascaval
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 rosii mici
  • porumb boabe
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Evantai:

Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.

Condimentezi vinetele cu sare si piper.

Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.

Asezi vinetele intr-un vas ermorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.

Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosii tocate marunt, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.

Servesti cu dragoste imediat, alaturi de familie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

VI 1

24.07.2016, 07:36

Gustoase

antoanela 1

24.07.2016, 21:28

super voi testa si eu reteta ta

lugiana 1

24.07.2016, 22:23

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]