Dovlecel cu maioneza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 8318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit de mare
  • maioneza (din doua galbenusuri, 200 ml ulei,sare si zeama de lamaie)
  • marar
  • patrunjel
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu maioneza:

Curatam dovlecelul de coaja ,il spalam apoi il taiem in patru. Scoatem semintele mai mari,cu ajutorul unui cutit. Punem apa la fiert cu un praf de sare si cand da in clocot punem dovlecelul. Lasam sa fiarba pana se inmoaie putin,nu mai mult de  7-8 minute.

Scoatem bucatile de dovlecel si le lasam sa se scurga foarte bine de apa intr-o sita. Cand s-au racit si scurs bine ii taiem in cuburi mici si ii amestecam cu maioneza si cu mararul si patrunjelul tocate fin.

Putem decora cu castravete si frunze de patrunjel.

                      

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

18.06.2010, 12:49

Mena, te servesc! prea stai cu furcile pregatite...

Sidy 1

21.06.2010, 08:46

Minunata salata ta de dovlecei Ai de la mine 5 furculite Eu adaug usturoi presat si putina zeama de lamaie....

ana 1

21.06.2010, 08:50

Am facut si eu odata si mi-a placut foarte mult,uitasem de ea,cred ca o sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]