Dovlecel in aluat de snitele

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2012 | 3349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un dovlecel
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri apa rece(daca mai este necesar mai puneti depinde de dimensiunea lingurii)
  • 1/2 lingurita sare
  • piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel in aluat de snitele:

Dovlecelului spalat si curatat de coaja i se scoate mijlocul si se taie la 1 centimetru grosime, apoi se dau deoparte. Ouale sa sparg intr-un castron, peste ele se pune sare, piper si faina, se amesteca bine cu un tel sa nu faca cocoloase, apoi se adauga treptat apa pana se obtine un aluat ca de clatite mai groase. In acest aluat se va introduce fiecare felie de dovlecel si se vor pune la prajit in tigaia cu ulei. Se vor praji si pe o parte si cealalta, apoi se scot pe hartie absorbanta.

Se pot folosi ca garnitura la snitele sau ca aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (29)

Laly 1

13.09.2012, 21:16

Buuun

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:27

Andreea_Mario 1

26.09.2012, 17:54

HMMM CE BUNN

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane