Dovlecel pane

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 12158 vizualizari

 

Una din mancarurile copilariei mele din timpul verii.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de marime mijlocie
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri smantana grasa, 1 catel usturoi, 1 lingura maioneza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

- Dovlecelul se taie in doua si apoi se feliaza pe lungine. Nu se curata de coaja. Il condimentam cu sare, piper alb si praf de usturoi. Acoperim vasul cu folie si il dam la frigider pt cel putin 2 ore.

- Inainte sa il pregatim il scurgem de zeama lasata si scoatem feliile pe un servet absorbant. 

- Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim feliile de dovlecel date prin faina si ou batut . Le scoatem pe o farfurie cu servet absorbant ca sa absoarba uleiul si servim cu un sos facut din smantana , usturoi pisat si putina smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

robert_b 1

01.07.2014, 11:51

Ce bine arata!

babi5 1

01.07.2014, 23:03

Si mie imi place tare

cristeena20 1

02.07.2014, 01:25

azi am avut la cina...mmm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]