Drob

de mihaelaM in Porc, 24 Apr 2011 | 11510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat porc(300gr)
  • inima porc(350gr)
  • rinichi porc(400-450gr)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi
  • 6 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • cimbru piper
  • ulei masline
  • 10 oua
  • 4 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele le-am spalat bine si le-am pus sa fiarba. Intre timp am spalat ceapa, mararul, usturoiul, patrunjelul si le-am taiat. Ceapa si usturoiul  le-am pus intr-o tigaie sa se caleasca.

4 oua le-am pus intr-un ibric la fiert, cand au fost gata le-am curatat.

Cand maruntaiele au fost fierte le-am scos si le-am lasat sa se scurga apoi le-am tocat cu robotul de bucatarie dar nu prea mult ,cat sa iasa cubulete mici.

Odata maruntite am adaugat ceapa si usturoiul calit impreuna cu mararul, patrunjelul, cimbrul, sarea, ouale si le-am amestecat bine.

Am uns o tava cu ulei si am adaugat jumatate de compozitie,apoi am taiat cele 4 oua in jumate si am pus peste acea compozitie in tava dupa care am adaugat si restul compozotiei si am dat la cuptor cam 45-50min.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tochitura din organe de porc