Drob de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 6588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de pui
  • 1 morcov
  • ½ ardei
  • 2 fire ceapa verde(inclusiv partea alba)
  • 3 ciuperci
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
  • Verdeturi italiensti
  • 3 oua fierte
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Morcovul curatat si taiat bucatele se pune in robot,se adauga ciupercile curatate,ardeiul si ceapa verde si se maruntesc.

Pieptul de pui taiat bucatele se marunteste,se condimenteaza si se amesteca cu un ou batut. Peste pui se adauga legumele maruntite si se amesteca. O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt(sau nu) si se pune ½ din compozitie. Peste compozitia de pui se pun ouale fierte,intregi si se apasa usor,apoi se acopera cu restul de amestec. Feliile de bacon se taie pe jumatate si se pun peste drob.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 35 minute sau pana se rumeneste,la temperatura medie.

Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din tava si se taie felii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in bacon