Drob din piept de pui cu verdeata

de oanapl in Pui, 11 Apr 2017 | 11530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de pesmet fin
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui cu verdeata:

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt. 

Pieptul de pui spalat, il pui la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.

Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez, doar am uns-o cu unt). Asezi 2 randuri de masline verzi, umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.

Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor pentru 35-40 de minute. 

 Cand s-a racit, il tai felii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor