Dulceata de mure

de Julie in Dulceata / Gem, 29 Aug 2011 | 5405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mure,
  • 1 kg zahar,
  • 200 ml apa, 
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

Murele se spala si se scurg bine de apa. Se amesteca apa, zaharul si zeama de lamaie si se pun la fiert, pana se obtine un sirop bine legat. Se adauga murele si se continua fierberea pentru inca 30-35 minute. Spre sfarsit se adauga si esenta de vanilie. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de pepene galben si rosu