Dulceata de trandafiri

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 28 Mai 2011 | 6887 vizualizari

COMENTARII (48)

Rocsi 1

28.05.2011, 20:23

am mancat si eu o data la cineva..e foarte parfumata

deyutzky 1

28.05.2011, 20:28

La Ancuta 1

28.05.2011, 20:41

foarte buna si parfumata

Mitinita 1

28.05.2011, 20:58

bunicul imi aducea mereu cand venea in vizita cati trandafiri intra intr-un kg

gaby_duceag 1

28.05.2011, 21:02

miti.
eu masor altfel, dar daca scriu, iar declansez polemici))
ma risc, totusi))
la o portie, (sirop dintr-un kg de zahar ) pun trandafir...cat un ou
)))
suna aiurea ,nu?))))
petalele le frec cu sare de lamaie si le strang bine bine in mana , dandu-i forma si marimea unui ou.
Atata pun per portie.
Daca nu-l fac pe loc il pun intr-un borcan cu capac, la frigider; tine mult

Ina 1

28.05.2011, 21:04

ne-ai lamurit

Ina 1

28.05.2011, 21:05

oul e de gaina, sau de strut?

Mitinita 1

28.05.2011, 21:12

deci nici n-o sa simta aia de la primarie lipsa trandafirilor,daca-i numai cat un ou ca numai la ei in fata sunt din aia frumosi am inteles ca se poate face si din flori de maces

gaby_duceag 1

28.05.2011, 21:14

miti, ba, cand ii freci cu sare de lamaie,stii ce putini se fac?@))

Ina 1

28.05.2011, 21:17

eu am trandafiri din aia rosu inchis- grena. Din aia fac, miros demential

Mitinita 1

28.05.2011, 21:17

deci sigur nu -s de strut ina

Dya Daniela Andrei 1

28.05.2011, 21:35

nu am mancat niciodata

Ina 1

28.05.2011, 21:49

Dya, NU???????

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

da Rocsi e foarte parfumata si inchipuie-ti cum mirosea la mine in buc azi

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

Deyut

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:56

multumesc Anca

mihaelaM 1

28.05.2011, 21:59

Adina nu stiu cati trandafiri ca nu i-am innumarat dar intra foarte multi,acum mai depinde si de cat de mari sunt

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:01

Gaby am auzit si eu ca se freaca cu sare de lamaie,dar nu stiu eu am facut cum am scris si mi-a iesit foarte buna si foarte dulce
Eu de aseara si pana astazi i-am tinut la frigider in punga si sau pastrat ca si cum abia i-am rupt,nu stiu daca tineau mai mult

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:02

Ina

mihaelaM 1

28.05.2011, 22:03

Dya sunt un deliciu,foarte parfumati,eu nu am facut pana acum dar am papat la bunica mea

Corinuta 1

28.05.2011, 23:45

ce frumos!

mirela0911 1

29.05.2011, 00:02

Ce dulceturi parfumate faci, ia trimite-mi si mie

mihaelaM 1

29.05.2011, 00:07

Multumesc Corina

mihaelaM 1

29.05.2011, 00:07

Mirela cu avionul sau cu autocaru?

RuxyRux 1

29.05.2011, 00:13

Eeiiiiiiiii pe dulcetzica asta o iubesc, rabdarica am...imi lipsesc trandafirasii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici