Escalop cu sos de rosii

de Lau in Vita, 13 Mai 2012 | 6720 vizualizari

 

sursa miha

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vitel
  • 2 linguri faina
  • sare si piper
  • boaia de ardei
  • SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop cu sos de rosii:

Carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele.

Faina o amestecam cu condimentele,

Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline,

O scoatem pe o farfurile si o acoperim.

Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin,

Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust,

Adaugam bucatile de carne  si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul.

Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]