Vitel cu legume in vas de lut

de susu in Vita, 31 Mai 2012 | 8477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • Varza alba
  • 2-3 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 brocoli
  • 1-2 ardei capia
  • Sos de soia
  • Curry
  • Sare
  • Piper
  • Bulion
  • Cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume in vas de lut:

Se taie carnea cubulete, se spala legumele si se taie bucati potrivite. Brocoli se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 10 minute dupa care se spala. Se amesteca carnea impreuna cu legumele, condimentele si putina pasta de tomate. Se da la cuptor la foc mic cateva ceasuri bune.
Imi trebuie poza finala sa fac data viitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

ieri la 17:01

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]