Faguri cu bautura din lapte de cocos

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 6 Mai 2015 | 4959 vizualizari

 

Fiindca nu mi-a placut sa beau ca atare preparatul din lapte de cocos, i-am gasit alta intrebuintare.

 

INGREDIENTE

  • Crema:
  • doua oua;
  • 125g zahar;
  • 450 ml bautura din lapte de cocos;
  • o lingura esenta de vanilie;
  • 3 linguri faina;
  • 125g margarina;
  • o lingurita coaja rasa de portocala.
  • Aluat:
  • 3 oua;
  • 125g zahar;
  • 125 ml ulei;
  • 450 ml bautura din lapte de cocos Aplro Cocos;
  • un praf de sare;
  • o lingura esenta de vanilie;
  • o lingurita coaja rasa de portocala;
  • circa 370g faina.
  • In plus: forma pentru faguri
Portii: 37
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu bautura din lapte de cocos:

Crema:

Intr-o cratita, ouale se bat cu zaharul, dupa care se adauga bautura din lapte de cocos, esenta de vanilie si faina si se omogenizeaza. Se adauga margarina si se pune cratita la foc mic pana cand se ingroasa crema, amestecand continuu. La final, se adauga coaja rasa de portocala.

Aluat:

Ouale se bat cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente si se omogenizeaza. Trebuie sa rezulte un aluat un pic mai gros decat cel de clatite.

Se unge forma de faguri cu ulei, se incinge la flacara aragazului si se toarna doua lingurite de aluat in ea. Se coc pe ambele parti si se procedeaza tot asa pana cand se termina aluatul. Fagurii rezultati se umplu cu crema.

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu bautura din lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Dorina