Fajitas mexicane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2015 | 6956 vizualizari

 

O reteta rapida, ideala pentru o cină făcută rapid......

 

INGREDIENTE

  • 8 tortilla pentru fajitas (sau 4 lipii mari pentru kebab taiate in 2),
  • 350 gr carne tocata de vita,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardel rosu,
  • 1 ceapa esalota,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura de smantana,
  • 2 linguri de cascaval ras,
  • 1 lingurita de paprika dulce,
  • 1 lingurita de coriandru macinat,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • sare, piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas mexicane:

Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt.

Ardeiul se curata si se taie cubulete.

Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine.

Punem rosiile taiate cubulete si amestecam.

Adaugati 1/2 pahar de apa, condimentele.

Se fierbe la foc mic timp de 10 de minute. La sfarsit adaugati smantana si cascavalul ras. Amestecati.

Incalziti lipiile la cuptor 5 minute.

Puneti 2 linguri de compozitie in centru, ridicati peste compozitie partea de jos a lipiei si rulati.

Serviti-le calde , cu salata verde si felii proaspete de castravete sau rosie.

Pofta Buna!!!!

TIPS-URI

1

puteri incalzi lipiile si la microunde- 1 minut

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]