Farfalle cu sos bolognese

de Bucataras Monica in Spaghete, 3 Mar 2012 | 5429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • carne tocata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • pasta de rosii
  • 1 pachet de farfalle(fundite/paste)
  • 1 cutie ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu sos bolognese:

Se caleste ceapa cu usturoiul,apoi se adauga ciupercile,carnea(cantitate dupa preferinta) iar la sfarsit mirodeniile:cimbrul,foile de dafin,piperul,sare(dupa preferinta).Separat se fierb farfallele timp de 9 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:32

Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant

pe 30.04 la 11:58

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 30.04 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste farfalle cu pui, smantana si ciuperci