Fasole "batuta"

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole "batuta":

Aleg si spal bine fasolea. O pun la fiert, dupa ce clocoteste ii schimb apa. Cand incepe sa fiarba iar, adaug morcovul taiat in 4, ceapa intreaga, sare.

Dupa ce a fiert bine bobul de fasole, o scurg de zeama, scot legumele si o pisez bine. Pun ulei cate putin, amestecand. Adaug usturoiul pisat, amestec si este gata.

Se poate servi simpla sau cu ceapa prajita in putin ulei cu pasta de tomate.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole "batuta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:36

e buuuuuunaaaa tare

oO_ acnA _Oo 1

31.10.2012, 23:45

e super buna

roxanabucataras 1

07.11.2012, 14:33

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]