Fasole batuta

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 22 Feb 2013 | 5708 vizualizari

 

E vineri , sa nu se mai ia Padre de mine ca numai carne visez....

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 10 cepe
  • 150 ml ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se lasa la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba apa de 3 ori.Cand s-a fiert bine se scurge de apa si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se pune in robot si se paseaza bine,se adauga sare dupa gust si 100 ml ulei.Separat taiem ceapa solzisori si o punem la calit in tigaia incinsa cu 50 ml ulei.Cand este gata punem ceapa peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

22.02.2013, 21:34

Te poftesc,ca am facut sa fie ,sa se ajunga !

Rocsi 1

22.02.2013, 22:25

Buna!

Criss 1

25.02.2013, 06:05

Foarte buna. De mult n-am mai facut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta