Fasole batuta

de -Marius- in Mancaruri de post, 30 Mar 2017 | 4398 vizualizari

 

 "retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 250 g boabe de fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 2-3 cepe
  • 100 g pasta de tomate
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se lasa o noapte, in apa. Se fierbe in apa cu sare. (Apa se schimba de 2 ori).

Cand este gata, se arunca toata apa si fasolea se paseaza.

Usturoiul se curata si se zobeste, apoi se adauga peste fasolea pasata si se amesteca bine.

Se pune fasolea in boluri si se pregateste prajeala.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in mai mult ulei. Cand s-a rumenit putin, se adauga pasta de tomate si se amesteca.

Prajeala se pune in castroane, pe deasupra fasolei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
iahnie de fasole