Fasole pastai cu carnati afumati

de COSTEO in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2013 | 12005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fasole pastai
  • 600 g carnati afumati (trandafir)
  • 2 ardei (rosu, verde)
  • 6 catei usturoi
  • 3 cepe
  • 1 cescuta apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 linguri bulion (sau 1 rosie)
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carnati afumati:

Fasolea pastai se curata si se spala bine in 2-3 ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare.

Intre timp, se toaca fin ceapa, usturoiul si ardeiul si se pun la calit intr-o tigaie cu putin undelemn. Spre final adaugam carnatii afumati taiati rondele mai groase si mai lasam totul aproximativ 6 minute. Fasolea pastai - dupa ce a fost scursa de apa - se pune in tigaie, adaugam o cescuta de apa si lasam totul sa fiarba la foc mic. Potrivim de sare, piper, cimbru dupa gustul fiecaruia. Adaugam 3 linguri de bulion sau rosii tocate fin. Spre final adaugam 1 cescuta de vin alb si mai lasam pe foc 10 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mujdei de usturoi (verde sau uscat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta