Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli

de laura_n in Mancaruri de post, 22 Dec 2013 | 9490 vizualizari

 

Pentru prima data cand incerc, foarte buna si mai ales picanta. Noi am servit cu painitele cu masline.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole rosie fiarta
  • sare
  • 2-3 lg ulei masline
  • 3 cepe rosii
  • 1 morcov
  • rosii uscate
  • 2-3 lg. bulion
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 vf. cutit chilli macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli:

Fasolea fiarta proaspat, amscurs-o de apa, am adaugat un praf sare, cateva linguri ulei masline si 2-3 catei zdrobiti de usturoi. Am bagat blenderul in actiune, rezultand o pasta fina.

Ceapa si morcovul le-am curata si spalat. Ceapa am taiat-o cubulete mici, morcovul l-am ras.

Am incins un pic de ulei intr-o tigaie si am pus la calit legumele. Am taiat feliute cateva rosii uscate si le-am adaugat in tigaie.

Am lasat sa sfaraie un pic, apoi am adaugat putina apa si 2-3 lg bulion. Am adaugat un varf cutit chilli si am lasat sa scada sosul. Cand s-a facut, am turnat peste fasolea batuta.

Noi le-am servit cu painite cu masline. Grozav per ansamblu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie batuta, cu sos de ceapa rosie si chilli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]