Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 21 Iun 2013 | 5152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 ceapa uscata
  • 6 fire ceapa verde
  • 3 dire usturoi verde
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 3 linguri ulei
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde:

Spalam, curatam fasolea si o punem la fiert in apa cu un praf de sare.

Cand este aproape fiarta curatam si spalam ceapa, apoi o tocam marunt.

Curatam si usturoiul, si il tocam marunt.

Calim ceapa in uleiul incins, iar cand devine sticloasa adaugam pasta de ardei.

Lasam vreo 5 minute, apoi adaugam fasolea fiarta strecurata, amestecam usor cu o lingura, adaugam usturoiul, potrivim dupa gust cu sare si piper si mai lasam 5-10 minute la foc mic.

La sfarsit adaugam patrunjelul tocat marunt.

Servim cu mamaliguta si smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]