Fasole verde cu pui si maioneza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2010 | 52307 vizualizari

 

E o salata gustoasa si foarte rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • 250 g fasole verde congelata
  • 1 ou mare
  • 150 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pui si maioneza:

Pulpa de pui se pune la fiert si cand e gata se curata carnita de pe os si se taie bucatele.

Fasolea verde  o fierbem cam 10 - 15 minute in apa cu sare si apoi se lasa la scurs intr+o strecuratoare.

Se prepara maioneza rapida cu mixerul vertical  din ou crud intreg, mustar, ulei, sare , zeama de lamaie si usturoi ( daca iese prea moale se mai adauga ulei).

Se amesteca bucatelele de carne cu fasolea si maioneza , se omogenizeaza si se da la rece pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu crusta de mustar