Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana

de Bya Ralu in Iepure, 14 Mai 2018 | 7756 vizualizari

 

Pentru prima data am mancat si am gatit ficat de iepure, are gust bun, seamana cu cel de pui.

 

INGREDIENTE

  • ficat de iepure - o caserola
  • 2 fire ceapa verde sau 1 mare
  • ulei de masline
  • vin alb
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
  • piper
  • pudra usturoi 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana:

Ficatul se curata, se spala si se pune la prajit un ulei de masline pe ambele parti.

Se pune si ceapa verde taiata rondele, condimentele si se lasa cateva minute.

Se pune apa, se lasa putin sa fiarba, iar cand scade apa, se pune vinul alb.

Cand sunt aproape gata, se pune smantana si se mai condimenteaza dupa gust, se lasa cateva minute, dupa care se pot servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de iepure cu ceapa verde si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cacciatore