Iepure la cuptor

de silvianart in Iepure, 7 Ian 2017 | 13267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. iepure
  • 250 ml bere neagra
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • chili
  • 100 ml otet
  • 1 litru de apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Cu o seara inainte, punem iepurele portionat in bucati, in apa cu otet.
A doua zi, in blender pasam ceapa, usturoi, ulei, 50 ml din bere. Amestecul il combinam cu berea ramasa, piper, sare, chili. Asezam carnea in tava si turnam amestecul.
Il dam la cuptor 1 ora, la 160 grade C, acoperit cu folie, apoi fara, a doua ora. Am folosit cuptorul electric cu ventilatorul pornit, in ultima parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu bacon si gutuie