Ficat de porc fiert in vin

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2013 | 9103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ficat porc
  • sare, piper dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 300 ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fiert in vin:

Ficatul se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Se da cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cand este gata se adauga ficatul. Se pune un capac  si lasam ficatul in ulei incins pana se rumeneste putin pe toate partile.  Dupa care, punem vinul. Il lasam sa fiarba la foc domol pana scade acesta si ramane partea uleioasa. Incercam daca ficatul este patruns. Se mai poate adauga vin in cazul in care scade si nu este facut ficatul. Se scoate pe servetele intr-un bol. 

Se serveste cald cu mujdei de usturoi si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fiert in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

15.10.2013, 20:25

Cleme, ia vezi ce imbeti sambata, ca drumul e lung

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Cred ca i-a dat un super gust vinul

alilianaa 1

16.10.2013, 07:04

A fost foarte bun, Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de porc prajit cu mujdei