Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc

de Merisor in Ficat, 17 Iul 2013 | 4019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 350 gr pasta de rosii cu ardei copt
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • busuioc maruntit
  • boia de ardei dulce
  • foi de dafin
  • patrunjel
  • apa
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc:

Ficatul de pui, spalat si curatat il punem la fiert in apa cu putina sare si lasam sa fiarba 5-10 minute dupa ce a atins punctul de fierbere, apoi scurgem apa si adaugam uleiul.

Prajim cateva minute pe o parte si pe alta, apoi adaugam vinul, foi de dafin, condimentele si pasta de rosii cu ardei copt si dam la cuptor pentru 20 de minute.

Dupa ce stingem cuptorul, adaugam patrunjelul tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Merisor 1

17.07.2013, 22:36

Da Elena, chiar este!

Merisor 1

17.07.2013, 22:36

Andreea

gaby_duceag 1

18.07.2013, 22:42

eu n-am vazut asta decat acu'
place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]