Ficăţei cu ciuperci

de Zamfira in Ficat, 17 Oct 2015 | 4207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăţei de pui
  • 1-2 conserve de ciuperci sau 600 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe mari
  • sare, piper
  • 3 linguriţe boia dulce
  • ulei
  • pătrunjel verde sau uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei cu ciuperci:

Spălam ficăţeii de pui şi ii tăiem în 2-3. Tăiem in bucăţi mai mici ciupercile, dacă sunt ciuperci proaspete trebuie curăţate şi spălate abia apoi mărunţite.

Curăţăm, spălăm cepele şi le tocăm mărunt. Călim cepa în ulei apoi punem  3 linguriţe de boia dulce.

Adăugăm ficăţeii şi ciupercile tăiate. Completăm cu apă doar cât să acopere mâncărica. Timp de fierbere 30 minute la foc mic. În final adăugăm sare, piper după gust şi pătrunjel verde tocat mărunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Zamfira 1

17.10.2015, 16:04

Proteine bune, imi plac in mod egal. Multumesc!

Rocsi 1

17.10.2015, 21:02

Zamfira 1

17.10.2015, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat