Ficatei de pui cu sos de ciuperci

de gaby_duceag in Pui, 28 Oct 2010 | 8709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • 200 gr ciuperci
  • o cana apa
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare
  • piper
  • putin busuioc
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de ciuperci:

Ficateii se spala si se curata de pielite.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare si se pun la calit in cateva linguri de ulei, timp de 5 minute.

Se adauga ciupercile taiate felioare si se mai calesc 2-3 minute.

Se pune apoi ficatul si o cana de apa si se lasa la fiert , la foc mic,15-20 minute .

Adaugam pasta de tomate, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat si mai lasam putin pe foc.

Se serveste alaturi de piure de cartofi sau mamaliguta.

pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pulpe de pui si ciuperci