Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci

de Bya Ralu in Pui, 27 Apr 2012 | 10966 vizualizari

 

reteta cu numarul 100!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 6 ciuperci
  • 4 catei usturoi
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • ulei masline
  • condimente
  • 1 ceasca vin rose
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci:

Puiul se clateste cu apa rece, se sterge cu un servet. Intr-un castronel punem 2 linguri de ulei, piper, busuioc, vegeta si boia de ardei dulce si ungem tot puiul, pe o parte si alta. Se pune in frigider timp de 2 ore.

Ciuperciile se taie felii subtiri, morcovul si usturoiul la fel, iar cartofii ii taiem mai lati (ca de cartofi taranesti). Punem in tava de cuptor cartofii si ciupercile, punem vegeta si piper, punem puiul deasupra si adaugam apa. Se pune la cuptorul incins timp de 1 ora. Intre timp se mai adauga apa, iar inainte cu 10 minute se stropeste cu vinul rose. Se poate servi cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripi de pui cu cartofi la cuptor