Ficatei de pui cu sos de rosii

de Oana in Ficat, 6 Dec 2013 | 17663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • o ceapa mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • o mana de rosii uscate
  • 200 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii:

Ficateii se curata si se spala bine. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca, se pune ceapa taiata solzisori si se lasa putin la inmuiat. Se adauga rosiile uscate taiate cubulete, apoi ficateii de pui. Se stropesc cu vinul rosu si se lasa sa fiarba inabusit, intorcand ficateii pe ambele parti. La final se adauga sare, piper, rozmarin uscat si sucul de rosii. Se lasa sa mai fiarba 5 minute si se adauga usturoiul taiat rondele fine. Se presara cu marar proaspat tocat marunt si se servesc calzi cu mamaliguta, orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]