Foccacia cu rozmarin si parmezan

de -Licurici- in , 25 Iun 2018 | 4081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina;
  • 200 ml lapte cald;
  • 5 g grojdie;
  • un varf de lingura cu zahar;
  • 5 linguri ulei de masline;
  • 1 lingurita Delikat Rozmarin 100% natural;
  • parmezan;
  • sare roz de Himalaya.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foccacia cu rozmarin si parmezan:

Se cerne faina si se amesteca cu sare.

Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle.

Se amesteca faina cu drojdia, 2 linguri ulei de masline si restul de lapte, apoi se framanta.

Cand e gata aluatul, se pune intr-un bol acoperit cu un prosop umed si se lasa sa creasca, 30-40 min.

Aluatul se intinde intr-o tava cu hartie de copt, se apasa cu degetul din loc in loc, apoi se picura ulei de masline, se presara rozmarin si parmezan ras.

Se baga in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, 30 min.

Cand se scoate din cuptor, se pune pe deasupra sare roz de Hymalaya.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foccacia cu rozmarin si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]