Foi de napolitana cu crema nuga

de JulyCris in Prajituri, 8 Feb 2014 | 14516 vizualizari

 

Minunata!!!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 foi napolitane(o jumatate de pachet mic)
  • Crema
  • 500 gr zahar
  • 200 gr nuci(taiate marunt)
  • 1 pachet unt
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema nuga:

Zaharul se caramelizeaza la foc mic. Cand devine auriu se adauga untul si nuca. Se omogenizeaza bine,apoi  se adauga imediat galbenusurile si se mai amesteca putin. Se ia de pe foc,iar cand s-a racorit putin se adauga albusurile batute spuma. Se umplu foile de napolitana,iar deasupra lor se pune o greutate. Se taie a doua zi.

TIPS-URI

1

Dublati cantitatea daca vreti sa faceti intregul pachet de napolitane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema nuga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana