Foietaj cu salam si ketchup

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2011 | 9806 vizualizari

 

Navigand prin lumea virtuala a retetelor am descoperit un aperitiv spectaculos de simplu, rapid si cu mare efect la musafiri!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • ketchup 50 ml. (eu am folosit ketchup facut in casa)
  • salam 100 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam si ketchup:

Foietajul se taie in doua, asta daca nu este deja gata portionat! Se unge prima foaie cu ketchup, se aseaza feliile de salam. Se acopera cu a doua foaie de foietaj, se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Se iau bucatile se rasucesc usor si se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam si ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj-spirala