Orez cu anghinare

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 7698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati anghinare
  • 2 pahare cu orez(pahar de plastic)
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri de parmezan
  • 8-9 pahare cu apa(depinde de orezul fiecaruia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu anghinare:

Curatam anghinarea si o taiem feliute.

Punem ceapa si usturoiul tocate marunt la calit cu putin ulei,iar cand incep sa se rumeneasca punem anghinarea si o lasam 1-2 minute apoi stingem cu vin.

Lasam sa se evapore vinul si punem orezul,il calim putin si punem apa.

Lasam sa fiarba timpul necesar orezului,potrivim de sare si piper,iar cand il dam deoparte punem parmezanul si amestecam.

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu anghinare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nohutlu Pilav