Orez cu anghinare

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 7739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati anghinare
  • 2 pahare cu orez(pahar de plastic)
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri de parmezan
  • 8-9 pahare cu apa(depinde de orezul fiecaruia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu anghinare:

Curatam anghinarea si o taiem feliute.

Punem ceapa si usturoiul tocate marunt la calit cu putin ulei,iar cand incep sa se rumeneasca punem anghinarea si o lasam 1-2 minute apoi stingem cu vin.

Lasam sa se evapore vinul si punem orezul,il calim putin si punem apa.

Lasam sa fiarba timpul necesar orezului,potrivim de sare si piper,iar cand il dam deoparte punem parmezanul si amestecam.

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu anghinare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

18.01.2011, 15:33

luk e buna

kamy 1

20.01.2011, 18:53

orezul imi place da anghiare nu am mancat

lilik 1

20.01.2011, 20:26

e o combinatie tare buna draga mea tre sa o incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din orez