Foietaj cu salam uscat si cascaval

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2011 | 8434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj(linco)
  • salam uscat taiat marunt
  • cascaval ras
  • ketchup iute
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat si cascaval:

Dupa ce s-a dezghetat aluatul il mai intindem putin, il ungem cu ketchup, presaram oregano, punem salamul uscat, rulam aluatul si il taiem rondele. Le punem intr-o tava cu hartie de copt si presaram cascaval deasupra, dam la cuptor 15- 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]