Fondue

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 4479 vizualizari

 

Uite ca i-a venit randul si branzicii asteia sa-i fac felul,ma rodea mai mult curiozitatea s avad cum e recipientul in care a venit ambalata....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata branza fondue de la Delaco-sa traiasca sponsorul si sa-si tina obiceiul
  • feli de paine toast
  • bete de frigarui
  • castravete
  • ceva salam de ren
  • si alte chestii care mai erau pe masa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue:

Taiem feliile de paine mai micute,le asezam in tava in care punem si branza fondue si dam tava la cuptor cca 20-25 min.Cand s-a incalzit si painea s-a rumenit,se aseaza pe o tava se iau betele de frigarui si fiecare mananca cum pofteste,cum doreste si mai ales cu ce doreste,neaparat cu fondue....eu am servit cu paine si castravete,altii cu niste salam de ren,ca si-au adus si unii au facut mofturi si strambat din nas,adica n-am gustat...oricum gusturile nu se discuta.....

TIPS-URI

1

e dragut vasul de ceramica in care a fost branzica....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

05.01.2014, 19:11

Eu am vazut la Kaufland dar nu stiu cat este...

diaconta 1

05.01.2014, 20:07

Branza fondue,salam de ren,tulai maica ce de specialitati la tine tu Cleme

gaby_duceag 1

09.01.2014, 11:28

die)))))))))))))))))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]