Fondue in paine

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 4722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine rotunda
  • 100 g parmezan
  • 100 g emmental
  • 250 ml maioneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue in paine:

Se taie un capac de la paine si se goleste. Tineti miezul si capacul.

Intr-un robot de bucatarie se triteaza branza, se adauga maioneza si se amesteca, dup acare s epune compozitia in paine. Se  pune capacul si se inveleste in aluminiu. Se da la cuptor la 180° pentru 1 ora.

Eu folosesc miezul pentru a ao pune in fondue , cand se termina branza, taiati painea in felii si se mananca se acelea, fiind deja cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue in paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza