Friganele

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 4270 vizualizari

 

Pentru decor: 2 oua fierte,1 castravete proaspat ,ceapa rosie, rosie,cascaval ras,(se decaoreaza dupa imaginea de mai sus). Sos de rosii ,mustar, dulce sau picant.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piine,
  • 2 oua,
  • 2 cani de lapte dulce sau batut,
  •  50 gr unt sau ulei,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

 Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute cu sare si piper.

Feliile de piine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pina se rumenesc.

Se servesc la mazare sau ca aperitiv.


Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii